The Information Lab

Waarom werkt The Information Lab samen met B.I.T.O.N.?

Je hebt vast wel eens iets van ze gezien op onze sociëteit of op onze social media kanalen: The Information Lab is sinds begin 2022 hoofdsponsor van onze mooie vereniging en daar zijn wij erg trots op. Wij nemen je graag mee in de waarom achter deze samenwerking.

Werken bij The Information Lab

Onze sponsor groeit hard en is daarom hard op zoek naar slimme mensen om hun teams te versterken. The Information Lab helpt hun klanten met het inzichtelijk maken van data. De meeste werknemers van The Information Lab zijn daarom data consultant. Het is hun taak om de klant te helpen met complexe uitdagingen op het gebied van data. Het is daarom een enorme pré als je affiniteit hebt met data als je gaat werken bij deze organisatie. En goed om te weten, je hoeft echt niet per sé een studie zoals informatica of kunstmatige intelligentie te volgen. 

Stage lopen

The Information Lab zoekt ook altijd knappe koppen voor hun stagevacatures. Lijkt het jou leuk en interessant om gedurende een paar maanden mee te kijken én mee te werken in deze snelgroeiende organisatie? Check dan vooral ook eens deze vacatures.Hoe het is om te werken bij The Information Lab kun je bekijken via deze link. Daar staan ook de vacatures, mocht je gelijk willen solliciteren. Heb je nou vragen? Mail dan naar cees.potters@theinformationlab.nl


Kunnen we van 14 maart een officiële feestdag maken? Dit is namelijk de datum dat B.I.T.O.N. haar hoofdsponsor bekend maakt! Vanaf vandaag zijn we verbonden met een partij die perfect past bij onze vereniging en we zijn er dan ook ongelooflijk trots op dat zij kiezen voor B.I.T.O.N.

Wie?

Onze hoofdsponsor draagt de naam The Information Lab. Het bedrijf vindt dat elke organisatie volledige controle over haar data moet hebben. The Information Lab helpt 150+ kleine tot grote bedrijven, zoals Coolblue, Bol.com en Thuisbezorgd.nl. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: meer inzichten uit hun data halen. Hiermee kunnen organisaties hun bedrijfsvoering nog beter aansturen. Beslissingen nemen gebaseerd op data zorgt voor betere resultaten. 

The Information Lab helpt organisaties met een enthousiast en snelgroeiend team van jonge professionals, die alle ruimte krijgen om zichzelf constant verder te ontwikkelen in de laatste technieken. Medewerkers van The Information Lab krijgen 20% van hun tijd om zich te richten op persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom B.I.T.O.N.?

De komende tijd zal The Information Lab meerdere keren langskomen op onze sociëteit om jou meer te vertellen over hun keuze voor B.I.T.O.N. Wil jij nu al meer weten over wat The Information Lab doet en of dit bedrijf misschien wel iets voor jou is, bijvoorbeeld voor een baan of stage? Check dan hun website: https://theinformationlab.nl/werken-bij/