WisMon

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Hou jij altijd een stuk maand over aan het einde van je geld? Of heb je inmiddels een torenhoge bierrekening opgebouwd die je wel eens wilt afbetalen? Dit is je kans! Voor ons nieuwe kantoor aan het Lucasbolwerk 15 (jaa, jullie nieuwe buren!!!) zijn we op zoek naar studenten die met verschillende werkzaamheden een centje bij willen verdienen.

Wat is WisMon?

WisMon is een jong maar ervaren bèta onderwijsinstituut in Utrecht. Wij stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen. Met een jong, enthousiast en vooral heel gezellig team verzorgen wij cursussen, bijlessen, rekenonderwijs, en schakeljaren voor vluchtelingen in heel Nederland.

Schoonmaker

Het pand is groot en het kantoor druk. Zelf komen we er niet aan toe om alles goed schoon te houden voor onszelf, maar voornamelijk voor de leerlingen die bij ons cursussen volgen. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zoeken we jou! Je zult ongeveer 3 keer per week ongeveer 2 uur bezig zijn, de dagen en tijden zijn nog erg flexibel. Je salaris bedraagt €12,– netto per uur.

Medewerker bijlessen

WisMon groeit maar door en de vaste medewerkers komen niet altijd aan alles toe. Daarom zijn we altijd op zoek naar (een) flexmedewerker(s) die ons willen helpen met extra klussen. Momenteel zijn we op zoek naar een medewerker ter ondersteuning van de bijlestak. Je houdt je voornamelijk bezig met het maken van koppelingen tussen bijlesdocenten en -leerlingen en bent altijd op de hoogte van de zaken rondom de bijlessen. Dit houdt in dat je communicatief vaardig, betrokken en flexibel bent. Je werkzaamheden kun je flexibel indelen, maar je zult zo’n 12 uur per week nodig zijn.

Interesse?

Is jouw innerlijke schoonmaker aangewakkerd, of lijkt het je leuk om bij ons op kantoor aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@wismon.nl of kom vooral even bij ons langs! Voor meer informatie kun je bellen naar nr. 030–7370348. We zijn van ma-vr bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.
HolidayCars

Voordelig je vakantiebestemming verkennen met een huurauto!

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk zo makkelijk mogelijk je vakantie bestemming verkennen. Het openbaar vervoer is een optie maar echt comfortabel is het niet. HolidayCars wil jou helpen door je makkelijk en voordelig een huurauto aan te bieden!
Holidaycars.com is een autohuur superbroker die met meer dan 800 verschillende autohuur aanbieders over de hele wereld werkt. Door goede afspraken met de aanbieders hebben wij altijd wel een huurauto die binnen jouw budget past! Heb je juist een ruimer budget en wil je jouw vakantie bestemming in luxe verkennen? Geen probleem! Holidaycars.com bied goedkopere budget klasse huurauto’s aan maar je kan ook een hogere klasse auto huren van diverse merken zoals een BMW of een Mercedes.

Leden van Biton krijgen nu zelf 15% extra voordeel wanneer ze een auto huren bij HolidayCars.com! Ga je op vakantie naar Malaga en wil je lekker makkelijk de stranden verkennen? Kijk dan eens bij een auto huren in Malaga. Of misschien ga je liever een stukje Portugese cultuur snuiven met een huurauto in Portugal? Holidaycars bied op meer de na 30.000 locaties huurauto’s aan, dus er is vrijwel altijd een huurauto beschikbaar op jouw vakantiebestemming!

Weet je nog niet zeker of je vakantie nog doorgaat dit jaar? Je kan je huurauto tot 48 uur voor aankomst nog altijd kosteloos annuleren. Dus twijfel niet langer en boek snel je huurauto bij HolidayCars.com.